65 Jaar spreuken, gedichten, teksten, en wensen

Laatst bijgewerkt op 19 augustus 2022 om 22:35

Array

Op zoek naar bijzondere en grappige verjaardagswensen, gedichten en spreuken voor iemand die 65 jaar wordt of met pensioen gaat? Dan hebben wij voor jou een mooie verzameling teksten voor 65-jarigen.

Als blijk van waardering of om te laten zien dat je om iemand geeft, is een goede tekst op een kaartje of in een speech een mooie manier om dit te uiten. Bezorg iemand een onvergetelijke 65ste verjaardag of start van een pensioen met een van onderstaande teksten.

Zelf nog een leuke tekst toe te voegen aan deze lijst? Laat dan even een reactie achter onderaan deze pagina.

De leeftijd die je krijgt is als wijn, hoe ouder hoe beter.

Al ben ik 65 jaar oud, ik wordt met de dag wijzer en beter.

Niet zeuren over de koffie die je krijgt, je wordt zelf ook oud en slap.

Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er hebt hoe langer je leeft.

Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd!

Wijsheid komt met de jaren, net als grijze haren.

Nu kun je het rustig aan gaan doen, want je bent met vervroegd pensioen!

Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil het graag zijn.

Je wordt dus niet meer opgejut, maar gaat volop genieten van de VUT!

Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter.

Hoe ouder op de foto. Hoe jonger je eruitziet.

Pas op brandgevaar, 65 kaarsjes dit jaar.

Hoe grijzer, hoe eigenwijzer.

Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd!

Je wordt niet oud, je neemt toe in waarde.

Je wordt niet oud, je wordt beter.

Ik voel me erg trots dat ik mijn verhaal samen met jou heb mogen maken, het was de beste samenwerking van mijn leven en dat is zeker! Vandaag is een zeer gewenste en speciale datum, het is je verjaardag en ik wens uit de grond van mijn ziel dat je deze prachtige persoon blijft, vol gezondheid en liefde, en dat ik aan je zijde kan zijn om van je vreugden te genieten. Gelukkige 65ste verjaardag!

Mijn oprechte goede wensen zijn vandaag bestemd voor een zeer speciaal persoon. Jij! Ik grijp deze bijzondere dag aan om God te danken dat ik weer een jaar van vele vreugden en successen aan jouw zijde heb mogen meemaken. Moge ik intens met je van deze dag genieten en moge het een van de beste dagen van jouw hele leven zijn!

Moge de ervaring die je in al die jaren hebt opgedaan altijd een voorbeeld zijn voor onze familie, want je bent een inspiratie voor ons allen! Gelukkige 65 jaar!

Gefeliciteerd met het voltooien van een nieuw levensjaar! Het is een immense vreugde om deze datum jaar na jaar te vieren, naast degene van wie ik hou. Het was 65 jaar leven en ik weet dat er nog vele, vele zullen volgen. Godzijdank. Ik dank het universum voor deze kans om mijn leven te delen met mensen zo speciaal als jullie!

Ik wens dat dit verjaardagsfeest onvergetelijk is en al zijn essentie gastvrij weergeeft! Wat leuk om te zien dat je weer een levensjaar aan onze zijde viert. Gefeliciteerd met je 65 jaar!

Vandaag is een dag van vele vieringen en geluk! Ik vier met jou, een van de meest speciale mensen ter wereld, je langverwachte 65ste verjaardag! We hebben veel meegemaakt in dit leven, maar ik weet dat deze wereld je nog vele verrassingen te bieden heeft. Ik wens dat deze speciale datum, vol vreugde en vol zegeningen zal zijn.

We zijn vereerd om aan jouw zijde te staan en weer een levensjaar te vieren. Het waren 65 jaren van pure vreugde en we wensen dat de volgende net zo goed of beter zullen zijn dan de vorige. We houden van je, gelukkige verjaardag!

Gelukkige 65ste verjaardag! Ik wens je veel gezondheid toe, dat je vrede blijft brengen aan iedereen om je heen en grote dingen mag bereiken. Je verdient het beste wat de wereld te bieden heeft!

Moge je nog vele, vele jaren deze lichtheid van leven in je ogen blijven brengen en genieten van elk speciaal moment dat op je pad komt. Gelukkige 65 jaar van het leven!

Vandaag is een dag om samen te komen en te proosten op deze mooie datum van het leven! Moge je verjaardag zich nog vele en vele jaren herhalen en kunnen we het altijd samen vieren. Gefeliciteerd met je 65e verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *